Skip to main content

LogiMAT 2023

Efter den populära återkomsten av förra årets LogiMAT strävar vi efter nästa kapitel i LogiMAT:s framgångssaga. Det är mässan för alla de senaste trenderna inom intralogistik och en röst för vår bransch.

LogiMAT event Det är den tiden på året igen! Den 25-27 april 2023 är det dags att uppleva när "intralogistikens värld" samlas i Stuttgart för det största internationella evenemanget i branschen. Träffa vårt expertteam för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig. Besök oss i hall 3, monter 3C35.

Kom och se våra automatiserade lagringssystem i aktion. Upptäck fördelarna med effektiv lagring, exakta lagernivåer, felfri och snabb plockning. Oavsett om du är intresserad av våra lagerautomater eller vill veta mer om våra andra lagersystem. Vi kommer att vara på plats för att berätta mer. Våra lösningar utvecklas efter dina individuella behov, så kom och träffa oss. Product info at LogiMATOavsett vilken produkt du har, har vi en förvaringslösning som passar dig. Oavsett om du vill öka din lagringskapacitet, funderar på att gå över till full automatisering eller vill behålla pallställsförvaring i standardutföring, finns vi med dig hela vägen. Det spelar ingen roll vilken storlek företaget har - vi arbetar tillsammans med dig för att hitta den allra bästa lösningen och skräddarsyr den efter dina specifika behov.

Därför är LogiMAT den perfekta plattformen för dig som vill utforska och uppleva vårt produktsortiment på plats. Prata med vårt hjälpsamma expertteam som gärna svarar på alla dina frågor.

Vi kommer att vara där för att diskutera vårt sortiment av Hi280-hyllställ från standardhyllor till Hi280 hyllställ i flervåningsutförande med integrerade entresolplan- ett utmärkt sätt att utnyttja höjden i din byggnad genom att skapa lagernivåer. Medan du är där kan du ta reda på mer om våra grenställ som är idealiska för att förvara långa föremål. Vi kommer också att visa det mobila pallstället MOVO och utdragsenheter så att du kan utforska vårt breda utbud av lösningar.

Vi erbjuder något för alla. Kom och hälsa på oss i hall 3, monter 3C35!
Dexion at LogiMATPrata med oss och upptäck hur dina individuella behov kan förverkligas, ta reda på vilka fördelar du får av våra lösningar och hur vi kan framtidssäkra ditt företag. Från planering och installation till service och eftermarknadssupport. Missa inte detta! Boka dina biljetter!

Senaste nytt
 • 13736
  2023-09-22 00:00:00

  Logistik & Transport 2023

  Välkommen till vår monter E03:20 där du kommer att kunna möta representanter och diskutera behov och krav med kunnig personal och uppdatera dig på det senaste inom logistik, förvaring och lagersäkerhet.
 • 13712
  2023-09-07 00:00:00

  Logistics & Automation

  Välkommen till vår monter K:19 där du kommer att kunna möta representanter och diskutera behov och krav med kunnig personal och uppdatera dig på det senaste inom logistik, förvaring och lagersäkerhet.
 • 13220
  2023-04-20 00:00:00

  LogiMAT 2023

  Kom och se våra automatiserade lagringssystem i aktion på LogiMAT den 25-27 april i Stuttgart. Upptäck fördelarna med effektiv lagring, exakta lagernivåer, felfri och snabb plockning. Oavsett om du är intresserad av våra lagermaskiner eller vill veta mer om våra andra lagersystem. Vi kommer att vara på plats för att berätta mer. Våra lösningar utvecklas efter dina individuella behov, så kom och träffa oss.