Skip to main content

Begagnade-lagerautomater.jpg


Miljösmarta företag ser fördelarna med att köpa begagnade lagerautomater för att utöka lagringsutrymmet i befintliga lokaler. 

Constructors miljöarbete ska främja ett långsiktigt hållbart samhälle och bidra till en uthållig lönsamhet och miljöarbetet är en integrerad del av vårt dagliga arbete. Därför hjälper vi till med förmedling av begagnade hissautomater och paternosterverk i bra skick.

En lagerautomat som har servats och körts med normalt slitage kan vanligtvis användas i 20 – 30 år och kan ge dig lika mycket värde som en ny, till ett förmånligt pris. 

Före man köper en begagnad lagerautomat måste du kontrollera att automaten får plats i den tilltänkta lokalen. En lagerautomat går med relativt enkla ingrepp att bygga om på höjden, men bredd och djup är fasta mått. Utöver den fysiska storleken är det också viktigt att kontrollera hur mycket artiklar automater kan lagra och hantera. 

SÄLJES

TORNADO Hissautomat modell 40/6–300

Tillverkningsår 2006
Automaten levereras med helt ny grundstyrning.

Teknisk specifikation
Yttermått
Höjd 5 530 mm
Bredd * Djup 4 500 * 2 400 mm

Antal palletter 33 st
Dimension (inv. mått) 4000 * 620

För mer information och offert kontakta joel.hallen@constructor.se

Hur går förmedlingen till

Ni tar kontakt med Constructors maskinavdelning och objektet läggs upp här på sidan med bild och teknisk beskrivning. Säljande företag bestämmer priset och vi sköter kontaktförmedlingen.