Skip to main content

Logistik & Transport 2023

Välkommen till vår monter E03:20 där du kommer att kunna möta representanter och diskutera behov och krav med kunnig personal och uppdatera dig på det senaste inom logistik, förvaring och lagersäkerhet.

Plats: Svenska Mässan, Göteborg
Datum: 24-25 oktober 2023
Registrera dig: Biljetter

I år kommer vi att fokusera på pallställ och hyllställ som tar till vara på varje millimeter av utrymmet, utan att kompromissa med effektivitet, och hur rätt tillbehör enkelt kan öka ert varuflöde och lagersäkerhet.

Vi kommer att visa pallställ P90 ett dynamiskt pallsystem som ger upp till dubbelt så stor lagerkapacitet med funktionella tillbehör som t.ex. utdragsenheter. Våra hyllställ Hi280 som har närmast obegränsade användningsområden, systemet kan byggas som traditionellt hyllsystem, höglager ellerflervåningssystem. Vi kommer även att ha Longspan LS3 på plats som säkerställer effektiv lagring av stora eller otympliga föremål. Självklart har vi även med säkerhetstillbehör och det kommer att finnas möjlighet att prova VR.

Vi hoppas att du har tid för ett besök och vi ser fram emot att träffa gamla och nya vänner.

Missa inte årets viktigaste mötesplats för logistikbranschen! Läs mer och boka din biljett här!

Teman på årets konferens
Konferensen på årets Logistik & Transport går i förändringens tecken, med fyra huvudteman; globalisering i gungning, AI-revolutionen är här, den robotiserade lagerarbetaren samt energiomställning som affärsmöjlighet. Missa inte årets viktigaste mötesplats för logistikbranschen! Läs mer här.

Senaste nytt
 • 13736
  2023-09-22 00:00:00

  Logistik & Transport 2023

  Välkommen till vår monter E03:20 där du kommer att kunna möta representanter och diskutera behov och krav med kunnig personal och uppdatera dig på det senaste inom logistik, förvaring och lagersäkerhet.
 • 13712
  2023-09-07 00:00:00

  Logistics & Automation

  Välkommen till vår monter K:19 där du kommer att kunna möta representanter och diskutera behov och krav med kunnig personal och uppdatera dig på det senaste inom logistik, förvaring och lagersäkerhet.
 • 13220
  2023-04-20 00:00:00

  LogiMAT 2023

  Kom och se våra automatiserade lagringssystem i aktion på LogiMAT den 25-27 april i Stuttgart. Upptäck fördelarna med effektiv lagring, exakta lagernivåer, felfri och snabb plockning. Oavsett om du är intresserad av våra lagermaskiner eller vill veta mer om våra andra lagersystem. Vi kommer att vara på plats för att berätta mer. Våra lösningar utvecklas efter dina individuella behov, så kom och träffa oss.